header nieuws

Blijf op de hoogte

Van het laatste nieuws

31
Jul

In korte tijd zelfinzicht en vaardigheden ‘op maat’ aanscherpen in een individueel Learning Center! 

Martine Laudy

Het is zomervakantie: hét moment om toe te komen aan verdieping en ontwikkeling. Al tijden van plan iets te doen aan versterking van de leiderschapsvaardigheden van managers? Meer halen uit het potentieel van talentvolle medewerkers, of eindelijk eens iets doen met dat knelpunt in het functioneren van een medewerker? 

Speciaal hiervoor heeft AVOP een zomeractie: het Learning Center, waarbij je 30% korting ontvangt in de maand augustus!

Wat houdt het Learning Center in?

Het Learning Center is een kortdurende, impactvolle ontwikkelmethode voor individuele versterking van de effectiviteit van leidinggevenden en professionals. Het Learning center bestaat uit een combinatie van assessment, coaching en training. Al naar gelang de specifieke vraagstelling ligt de focus meer op beïnvloeding en leiderschapsontwikkeling, of op ontwikkeling van andere communicatieve vaardigheden en persoonlijk leiderschap. 

Het Learning Center kan individueel worden ingezet (bijvoorbeeld om startend leidinggevenden in korte tijd inzicht en vaardigheid te geven in de basics van leidinggeven, maar voor specifieke ontwikkelvraagstukken), of als onderdeel van een gezamenlijk programma voor leiderschapsontwikkeling. Bij het Learning Center doet de deelnemer in korte tijd intensief inzichten en vaardigheden op in een persoonsgericht, op maat gesneden ontwikkelprogramma. Het Learning Center bestaat uit een combinatie van persoonlijke coaching, assessment en training.


Ervaringen van deelnemers met het Learning Center:

Barbara: 

"Ik heb het Learning Center ervaren als een intensief en gefocust ontwikkelprogramma waarbij onder begeleiding van een ervaren consultant in korte tijd verdieping bereikt werd. Het heeft mij verschillende inzichten en bevestigingen gebracht waarmee ik nu verder kan werken en kan door ontwikkelen."

Joep:

“Ik denk dat ik echt meer inzicht gekregen wie ik ben en waarom ik zo ben. Het was voor mij de eerste keer om met een psycholoog over mezelf te praten. Dat en überhaupt het feit dat het de gehele dag over mijzelf gegaan is heeft mij zeker meer gevoel gegeven dat ik het waard ben.”


Hoe werkt het?

Met de eigen persoonlijke ervaring als basis doorloopt de deelnemer aan het Learning Center alle fasen voor effectief leren: doen, reflecteren, algemene principes ontdekken en uitproberen. Deelnemers ontwikkelen nieuwe benaderingen om effectief met lastige situaties om te gaan. Daarbij ontdekken ze hoe ze hun specifieke talenten optimaal kunnen inzetten en tot hun recht kunnen laten komen. Na één dag gaat de deelnemer naar huis met waardevolle concrete tips, inzichten en tools op het gebied van effectief communiceren, beïnvloeden, leidinggeven, samenwerken, conflicten hanteren, verandermanagement en persoonlijke effectiviteit.

Werkwijze van het Learning Center:
•    Voorbereiding: invullen van een aantal digitale vragenlijsten over persoonlijkheid, drijfveren, sterktes en ontwikkeldoelen 
•    1-daags Learning Center (afbeelding): gezamenlijk formuleren van ontwikkeldoelen, diepte-interview, praktijksimulaties, feedback, coaching gesprekken, theorie en praktische handvatten voor meer effectiviteit
•    Na afloop: samenvatting van inzichten en concrete tools om direct toe te passen

Wat levert het Learning Center op?

Bij het Learning Center doet de deelnemer in korte tijd precies de inzichten en vaardigheden op die hij of zij op dit moment nodig heeft. Na afloop van het Learning Center heeft de deelnemer:
•    Overzicht en inzicht in actuele vraagstukken, persoonlijke doelen en prioriteiten
•    Diepgaand inzicht in eigen drijfveren, voorkeursstijlen, kernkwaliteiten, valkuilen en ontwikkelingsbehoeften in een specifieke (leiderschaps-)rol
•    Meer inzicht en vaardigheid in gespreksvoering, beïnvloeding en leidinggeven op basis van persoonsgerichte feedback
•    Persoonlijk strategisch ontwikkelplan
•    Concrete handvatten en tools voor effectief communiceren, samenwerken, beïnvloeden en leidinggeven
•    Meer zelfinzicht en zelfvertrouwen
•    Vertrouwen in eigen vaardigheden; ‘vliegende start’ in de huidige of nieuwe functie
•    ‘Boost’ in (persoonlijk) Leiderschap

Om leidinggevenden en medewerkers goed beslagen ten ijs te laten instappen, bieden we een speciale zomerkorting van 30% aan op het Learning Center. Een uitgelezen mogelijkheid om het najaar vol vertrouwen tegemoet te gaan met nieuwe inspiratie, inzichten en vaardigheden! 

Benieuwd hoe het Learning Center medewerkers in jullie organisatie kan helpen? Neem contact met Martine Laudy via 020-6155456 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.