header over

Sabien Faber

PERSOONLIJKE COACHING
LOOPBAANCOACHING
E-COACHING

Wie

Mijn naam is Sabien Faber en ik werk als adviseur en (loopbaan)coach bij AVOP. Na mijn studie Toegepaste Psychologie en Coaching Psychologie heb ik een aantal jaren in Londen gewerkt en ervaring opgedaan als loopbaancoach/trainer in het hoger onderwijs en bij een gemeentelijke instantie. Als coach word ik omschreven als warm, nieuwsgierig en uitdagend. Ik vind het belangrijk een veilige, leerzame en dynamische setting te creëren waarin jij jezelf kunt zijn. Een omgeving waarin ontdekt, geëxperimenteerd en gereflecteerd mag worden. Het motiveert mij om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen en betekenisvolle doelen te bereiken. In mijn sessies nodig ik je uit jouw groeimindset in te zetten, jezelf uit te dagen en op deze manier samen aan de slag te gaan met jouw vraagstuk.

Coachingvraagstukken

Bij mij kun je terecht voor vraagstukken op het gebied van (loopbaan)coaching, persoonlijke ontwikkeling en het ontwikkelen van competenties. Het begeleiden van young professionals naar leiderschapsposities past goed bij mij. Daarnaast begeleid ik graag outplacementtrajecten, waarbij ik aanpakgericht met je toewerk naar een vervolgstap in jouw loopbaan.

Werkwijze

In mijn coachingsessies vormt het opbouwen van een warme en vertrouwelijke dynamiek de basis voor een prettige en succesvolle samenwerking. Mijn coachingstijl kenmerkt zich door positieve psychologie en een oplossingsgerichte aanpak met aandacht voor vitaliteit, doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen en persoonlijke ontwikkeling. Ik ga doelgericht met je aan de slag waarbij er aandacht is voor jou als mens; wat zijn jouw drijfveren, hoe wil je jezelf ontwikkelen en waar liggen jouw kwaliteiten en valkuilen. Vervolgens kijken we naar jouw omgeving en wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Ik ga in op factoren die jouw ‘flow’ en ‘drive’ stimuleren; waar haal jij energie uit en hoe kun je hier effectief op inspelen. Waar passend zet ik creatieve technieken in, omdat dit een krachtige methode kan zijn om bewustzijn te vergroten en de diepte in te gaan. Mijn sessies zijn gevarieerd en uitdagend waarbij ik je motiveer jouw leermomenten tijdens het coachingtraject in kaart te brengen en successen te vieren. De regie ligt in jouw handen, waarbij ik met je meedenk en waar nodig concrete tools bied om jouw ontwikkeling verder te stimuleren. Ik betrek Ikigai graag in mijn coaching, een Japans concept waarbij de focus ligt op zingeving en diepere lagen van beleving en bewustzijn.